Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Madueke wil Ronaldo achterna: 'Voor ons de grootste inspiratiebron'

Laatste update:

"Toen ik opgroeide keek ik altijd naar Ronaldo", zo laat Madueke optekenen in de Engelse media. "Wat hij allemaal liet zien vond ik enorm inspirerend en dat hij nog steeds op topniveau speelt laat vooral zien dat hij nog steeds elke dag keihard werkt. Voor spelers met zelfvertrouwen is hij de grootste inspiratiebron. Maar Ronaldo laat het ook elke keer weer zien als hij het veld betreedt." De PSV-aanvaller kijkt sowieso met extra aandacht naar de grote namen uit de voetbalwereld.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

"Al mijn idolen, mensen zoals Neymar, Ronaldo Messi en Kylian Mbappé van de nieuwe generatie, spelen met een zelfverzekerde arrogantie. Daar hou ik wel van en het is ook iets wat ik aan mijn spel wil toevoegen", aldus de ambitieuze Madueke. "Ik heb hoge verwachtingen van mijzelf. Ik kan uitgroeien tot een van de beste spelers in de competitie en daar doe ik dan ook alles aan. Het team staat bij mij altijd voorop. We hebben de Johan Cruijff Schaal al veroverd en weten dus wat het is om succesvol te zijn."

Madueke wil PSV aan prijzen helpen, maar ziet de Eindhovense club niet als zijn eindstation, ondanks een contract tot medio 2025. "De Premier League is de beste competitie ter wereld en elke jonge Engelse speler wil daar deel van uitmaken", geeft de openhartige PSV'er toe. "En daarnaast ben ik niet bang om ergens anders heen te gaan om mijn ontwikkeling een boost te geven. Welk land dat dan ook is. Ik ben niet bang om die sprong te wagen. Als je goed presteert zal er altijd interesse zijn. Mijn focus ligt volledig op goed presteren met PSV en daarom is het ook een goede keuze geweest om deze zomer gewoon te blijven", aldus Madueke.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties