Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Madueke zet na contractverlenging razendsnel volgende stap

Laatste update:

Madueke maakte in de winterstop de overstap van PSV Onder-19 naar Jong PSV, waar hij al snel zoveel indruk maakte op trainer Ernest Faber dat hij mee mocht met het winterse trainingskamp naar Qatar. Niet lang daarna volgde ook zijn officiële debuut in de hoofdmacht en de teller staat op dit moment op vier wedstrijden in de Eredivisie voor de jonge aanvaller.

John de Jong verheugd met aanstelling Roger Schmidt

"Ik heb ontzettend veel zin om bij het eerste aan te sluiten. Ik ga mijn best doen voor het team, doelpunten maken en ik hoop het publiek te vermaken. Ik wil trainer Ernest Faber bedanken voor het vertrouwen dat hij direct aan me heeft gegeven. Hij liet me debuteren en later ook mijn basisdebuut maken. Ik heb veel te danken aan de trainer", vertelt Madueke over zijn nieuwe stap.

De jongeling is sinds medio 2018 actief bij de Eindhovenaren, die hem destijds overnamen van Tottenham Hotspur. Madueke liet the Spurs met deze keuze teleurgesteld achter, terwijl hij ook een aanbieding van Manchester United naast zich neerlegde.

Denk jij dat Noni Madueke in de toekomst uit gaat groeien tot basisspeler bij PSV?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties