Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Maduro diep onder de indruk van Ajacied: 'Niet normaal hoe goed hij was'

Laatste update:

"Tadic was continu aanspeelbaar, hield ballen vast, maakte acties, verzorgde een assist en was trefzeker vanaf de stip. Niet normaal hoe goed hij was. De klasse druipt eraf bij hem. Het lijkt allemaal zo makkelijk, maar ik weet hoeveel hij ervoor doet. Tadic is bovendien een speler die heel constant presteert en het hele team op scherp weet te zetten", geeft Maduro te kennen. De oud-middenvelder was tijdens de afgelopen Eredivisie-speelronde rapporteur voor De Telegraaf.

Naas Tadic krijgen nog drie Ajacieden een plaats in het Team van de Week van de krant. Maduro kiest in het doel voor Maarten Stekelenburg, die zondagavond werd opgenomen in de voorselectie van Oranje voor de interlands tegen Turkije, Letland en Gibraltar. Een terechte uitverkiezing, zo oordeelt Maduro. Hij ziet dat Stekelenburg steeds beter wordt. "Jasper Cillessen is bij het Nederlands elftal de eerste keeper, maar ook als derde doelman kun je Stekelenburg er goed bij hebben. Hij kent zijn rol en weet hoe het is om op een eindronde te staan. Met die ervaring kan hij heel waardevol zijn voor deze selectie van Oranje."

Maduro looft ook Lisandro Martínez, in zijn woorden een 'verdediger die het nodige gif brengt'. "Martínez is sterk en beschikt over veel duelkracht. Tegen FC Groningen zag ik hem de bal meermaals over veertig, vijftig meter bij een medespeler op de stropdas leggen", stelt Maduro. Hij is eveneens positief over het optreden van Ryan Gravenberch tegen FC Groningen. "Hij wordt steeds volwassener in zijn spel en behoudt tegelijkertijd zijn frivoliteit."

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
1
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
13
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
19
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
9
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties