Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Maduro draagt opvolger van Ziyech aan: 'Dan heb je weer veertig miljoen'

Laatste update:

"Je moet eigenlijk een type-Ziyech vinden", aldus Maduro, die daarbij doelt op een speler die als nummer tien en hangende vleugelspits uit de voeten kan. "Je hebt nu heel veel snelheid met jongens als Quincy Promes, David Neres en Antony, maar je moet wel iemand hebben die ze kan lanceren. Dat is super belangrijk. Je zag ook dat als de snelle jongens er niet waren, Ziyech ook minder was, toen Neres en Promes geblesseerd waren. De laatste maanden zag je dat Ajax daar geen wapens meer mee had."

Stengs onzeker over binnenlandse transfer: 'Het plaatje moet wel kloppen'

"Je moet iemand hebben die dat verfijnde heeft, die eigenlijk het creatieve brein is. Maar het zal moeilijk zijn om die te vinden. En als dat lukt, dan zit er ook wel een prijskaartje aan", aldus Maduro, die door presentator Freek Jansen wordt gevraagd of zo iemand in Nederland te vinden is. "Dan denk ik aan Stengs, dat is een beetje hetzelfde type. Of dat niet een jaartje te vroeg is? Misschien wel, maar toen Ziyech kwam, speelde hij ook niet direct alles onder Peter Bosz. Langzamerhand worden spelers sterker." Ziyech kreeg overigens in september 2016 meteen in zijn eerste mogelijke wedstrijd voor Ajax een basisplaats van Bosz, en behield die het hele seizoen. Wel switchte Ziyech gedurende zijn eerste maanden van de rechtsbuitenpositie naar het middenveld.

Maduro denkt dat de 21-jarige Stengs een uitstekende investering zou zijn voor Ajax. "Ik denk dat Stengs een potentiële international is, daar moet je ook aan denken. Als hij zich net zo ontwikkelt als Ziyech, heb je weer veertig miljoen. Dat is ook gewoon een bepaald businessmodel." Zaterdag gaf Stengs, dit seizoen goed voor 12 assists en 10 goals in 42 duels, overigens tegenover DAZN aan te twijfelen over een mogelijke transfer naar de Nederlandse top.

Doet Ajax er goed aan om Calvin Stengs van AZ over te nemen?

Meer nieuws

De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
19
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
10
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
7
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties