Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Maduro laakt tweet Feyenoord: 'Dit hoort toch niet bij een grote club? Kom op'

Laatste update:

Het programma opent met een discussie tussen Jan Boskamp en Theo Janssen. "Jouw ploegje moet zoals ze gisteren speelden nog hard zijn best doen tegen degradatie", zegt oud-Feyenoorder Boskamp tegen Vitessenaar Janssen, naar aanleiding van de 2-5 winst van de Rotterdammers. "We zullen het de komende weken wel zien, Jan", aldus Janssen. "Je speelde tegen de sterkste club van Nederland, hè", reageert Boskamp als Feyenoorder in hart en nieren.

Maduro haakt daarop in. "Ze vonden dat zelf ook met die tweet van 'Stop the count'", aldus de voormalig verdediger van Ajax. "Dan denk ik van: doe dat nou niet. Dit hoort eigenlijk niet bij Feyenoord. Als je Excelsior bent en je staat eens voor een dag eerste, dan kun je daar een screenshot van maken. Maar Feyenoord, kom op, dat is toch een grote club?" Boskamp zegt dat het de bedoeling is dat Feyenoord de rest van het seizoen op plek één zal blijven. "De rest van het seizoen gaan ze wel bovenin meedraaien ja, maar plek één wordt wel moeilijk, met Ajax en PSV."

De tekst 'Stop the count' van Feyenoord is overigens een verwijzing naar een tweet twee jaar geleden van Donald Trump. De voormalig Amerikaans president wilde bij de verkiezingen van 2020 dat de telling zou worden gestopt, zodat hij in zijn ogen Joe Biden zou aftroeven en opging voor een tweede termijn als president. Zover kwam het niet, maar de tweet van Trump werd al snel een internetmeme, die al veel vaker is gebruikt door voetbalclubs.

Past de tweet 'Stop the count' bij Feyenoord?

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Domper voor De Roon: middenvelder mist Europa League-finale, EK nog haalbaar
2
De Mos schudt Ajax en Feyenoord wakker: 'Groter trainerstalent dan zijn broer'
5
Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo van Slot: 'Genieten van laatste momenten'
12
Xavi reageert op ontslaggeruchten na uitspraak: 'Ik ben gewoon realistisch'
4
Arne Slot en Te Kloese hebben mooie woorden over voor vertrekkende Van Persie
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties