Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Maduro slaat aanbod voor terugkeer bij Groningen af vanwege andere plannen

Laatste update:

FC Groningen maakte eind 2021 bekend dat de club na dit seizoen afscheid neemt van hoofdtrainer Danny Buijs. Zijn aflopende contract wordt niet verlengd, net als dat van diens assistent Adrie Poldervaart. De verwachting is dat zijn andere assist Alfons Arts wel aan de club verbonden blijft. Maduro is momenteel trainer van Almere City Onder 21 en technisch directeur Mark-Jan Fledderus had de voormalig profvoetballer graag verleid om terug te keren bij FC Groningen. Voetbal International schrijft dat hij de club echter heeft laten weten dat hij 'andere plannen' heeft.

Maduro kwam tussen 2015 en 2017 tot 43 officiële wedstrijden voor FC Groningen. De oud-speler van onder meer Ajax en Valencia liet Groningen na twee seizoenen achter zich om bij het Cypriotische Omonia Nicosia zijn voetbalcarrière af te sluiten. Naast zijn werkzaamheden als trainer van Almere City Onder 21 is Maduro ook werkzaam als analist bij ESPN.

Meer nieuws

Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
8
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
7
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties