Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Maduro uit sportieve lijden verlost: 'Je ziet hoe Groningen gepresteerd heeft'

Laatste update:

"Volgend seizoen word ik 33 jaar, het voetballeven duurt niet lang meer. Ik wil nog één avontuur aangaan en dan denk ik wel dat het einde in zicht is", zegt de achttienvoudig Oranje-international voor de camera van de regionale omroep. Maduro begon zijn carrière bij Ajax en speelde daarna voor Valencia, Sevilla en PAOK Saloniki, alvorens hij in de zomer van 2015 bij Groningen terugkeerde in de Eredivisie.

Maduro was in zijn debuutjaar bij Groningen nog wel verzekerd van een basisplaats, maar belandde in zijn tweede seizoen op een zijspoor. "Dat is de voetbalwereld, het is niet raar", vervolgt hij. "Achteraf kun je zien hoe het team gepresteerd heeft. Ik denk dat het niet een goed jaar was voor Groningen, dat het veel beter kon. En ik denk persoonlijk dat ik daarbij had kunnen helpen."

Begrijp jij dat men bij FC Groningen geen gebruik meer wenste te maken van Hedwiges Maduro?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
0
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
5
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
7
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties