Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Maduro werd niet gehoord door Steijn: 'Ik heb heel vaak tegen hem gezegd...'

Laatste update:

Ajax kwam er donderdag in de Europa League tegen Brighton & Hove Albion (2-0 verlies) niet aan te pas, maar gaf in de eerste wedstrijd onder Maduro in elk geval veel minder ruimte en kansen weg dan onder Steijn.

Steijn wilde volgens Maduro de speelwijze niet aanpassen. "Als assistent heb ik heel vaak aangegeven dat het compacter moest", aldus Maduro. "Maar niet alleen ik, ook de rest van het team. Ik denk dat het logisch is dat je compact wil spelen, dat is altijd wel een thema geweest."

De Telegraaf kwam woensdag met het nieuws dat Steijn het gevoel had dat Maduro hem 'een mes in de rug' stak. De trainer zou naar de clubleiding zijn gestapt met het verzoek om Maduro en ook reserve-aanvoerder Steven Berghuis te elimineren, anders zou hij niet verder hebben gewild. Maandag brak Ajax 'in goed overleg' met Steijn.

Maduro werd vervolgens gevraagd om het in ieder geval deze week als interim-hoofdcoach over te nemen. "Ik heb geen contact met Steijn gehad", aldus Maduro. "En voor zover ik weet de rest van de staf ook niet, maar dat weet ik niet zeker. Maar ik denk wel dat we in de toekomst nog contact met elkaar gaan opnemen."

Ajax speelde tegen Brighton duidelijk compacter. "Verdedigend stond het al een stuk beter." Maduro voert als bewijs daarvoor de statistiek expected goals aan: Brighton kwam tegen Ajax tot 1,35 te verwachten doelpunt. "Brighton heeft dit seizoen alleen tegen Manchester City een lager getal voor expected goals gehaald. Daaraan kun je wel zien dat dat deel goed was."

Waar het bij Ajax vooral aan schortte was het aanvallende spel, vindt ook Maduro. "We veroverden de bal goed, maar verloren hem daarna ook weer heel snel. Dat was natuurlijk niet het plan."

Meer nieuws

Voormalig keeperstalent Feyenoord en Oranje: 'Nu wil ik daar de beste in worden'
1
Málaga promoveert dankzij goal in minuut 121 en klimt uit de krochten van Spanje
11
Programma, uitslagen en standen van het EK: België klimt naar plek twee
5
Steven Bergwijn zorgt voor boosheid op training Oranje na harde tackle op enkel
22
België dankt Tielemans, De Bruyne en assistgever Casteels voor cruciale zege
32
Stentler serieus gekwetst: 'Dat je bedenkt om dat te doen, vind ik absurd'
50

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties