Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Magische grens nadert: 'Wat wij hebben neergezet, is iets geniaals'

Laatste update:

Navarone Foor zegt dat iedereen uitziet naar de laatste wedstrijd van het seizoen 2014/15. "Wat wij dit seizoen hebben neergezet, is iets geniaals. Het puntenrecord en het feit dat we het hele seizoen thuis ongeslagen zijn gebleven, is mooi", zegt Foor donderdag op de website van Helden. "Toch wil iedereen in de selectie morgenavond nog graag het honderdste doelpunt maken, dat zou het seizoen helemaal compleet maken."

De 23-jarige Foor, die inmiddels al 117 wedstrijden voor NEC speelde, heeft veel zin om straks met zijn club terug te keren op het hoogste niveau: de Eredivisie. "Ik heb nog een eenjarig contract bij NEC en dus ga ik ervan uit, dat ik gewoon blijf. De Eredivisie is toch waar je wilt spelen als voetballer. De stadions zijn groter, je speelt tegen betere tegenstanders en er is iedere keer meer spanning."

-
Bereikt NEC de 100 doelpunten, denk je?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties