Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Maguire snapt niets van kritiek op zijn persoon: 'Het is alleen voor de clicks'

Laatste update:

United betaalde in in 2019 87 miljoen euro aan Leicester City om Maguire over te nemen, maar de 29-jarige centrumverdediger is er sindsdien nog niet in geslaagd om de hoge verwachtingen in te lossen. Maguire werd in de afgelopen drie jaar op Old Trafford veelvuldig bekritiseerd, al was dit volgens hemzelf niet altijd terecht. "Ik concentreer me niet op anderen en wat mensen zeggen. Ik ben aanvoerder van Manchester United, dus dat als mensen een verhaal over mij kunnen maken, wordt het groot nieuws. Dus dat is de reden waarom ze het doen, ze houden van de clicks", aldus Maguire.

Paul Merson is een van de analisten die Maguire in het verleden bekritiseerde. De voormalig profvoetballer ging recent diep door het stof en bood de 46-voudig international van Engeland persoonlijk zijn excuses aan. Merson zette in 2019 vooral zijn vraagtekens bij de hoge transfersom die the Mancunians aan Leicester betaalden en noemde de transfer een 'belachelijke' zet van United. De enige reden dat Maguire er destijds goed uitzag in het nationale elftal van Engeland, was volgens Merson omdat hij in een systeem met drie centrumverdedigers speelde.

"Ik belde Brendan Rodgers (trainer Leicester City, red.) op en zei: 'Kun je me het nummer van Harry Maguire geven?' Ik voelde me er niet goed bij", onthulde Merson tegenover The Telegraph. "Ik belde Maguire en zei: 'Ik ben het niet eens met de transfersom van tachtig miljoen pond, maar ik had dat niet moeten zeggen, het spijt me'. Ik ging een beetje te ver."

Maguire lijkt ondanks de hevige kritiek op zijn persoon toch een zekerheidje in de WK-selectie van Engeland. Bondscoach Gareth Soutgate nam het na afloop van de verliespartij tegen Italië voor de verdediger op. "Wat voor reputatie ik ook heb: ik ben bereid die op het spel te zetten. Je moet altijd op je oordeel vertrouwen. Wij vinden Maguire een belangrijke speler. Hij is onze meest dominante centrumverdediger in de lucht. Hij en John Stones zijn ook uitstekend met de bal."

UEFA Nations League A
Italië
1 - 0
Engeland

Meer nieuws

Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
11
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
66
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties