Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Maher biedt excuses aan en accepteert boete van PSV

Laatste update:

Het Eindhovens Dagblad en Voetbal International melden dat de boete van de vijfvoudig Oranje-international naar een goed doel gaat en dat Maher bij de spelersgroep en de technische staf zijn excuses heeft moeten aanbieden. Tijdens de wedstrijd van zondagmiddag tegen Roda JC Kerkrade (1-2 verlies) begon Toivonen in de basis, ten koste van Maher, die dit seizoen nog niet heeft kunnen schitteren in het shirt van de Brabantse ploeg.

De geboren Marokkaan kwam in de zomer voor miljoenen over van AZ en wacht nog op zijn eerste doelpunt in de Eredivisie voor PSV. Toivonen maakte zich na afloop van het duel in Limburg weinig druk om de retweet van collega Maher. "Ik gebruik toch geen Twitter. Laat Adam maar lekker twitteren. Ik heb normaal gesproken geen probleem met Adam, maar als hij ergens mee zit, moet hij naar me toe stappen."

-
Heeft PSV Adam Maher terecht een boete gegeven?

Meer nieuws

PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
19
Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
10
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
9
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
3
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
11
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties