Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Maher: 'Dit jaar wil ik aan de goede kant van de medaille zitten'

Laatste update:

"Ik voel me momenteel erg goed en ben op de juiste weg. Ik blijf elke dag hard trainen", aldus Maher, die het seizoen 2013/14 als lastig, maar leerzaam ervoer. " Ik zat aan de andere kant van de medaille en dit jaar wil ik aan de goede kant zitten. Als ik op deze manier doorga, komt dat vertrouwen vanzelf weer", denkt de middenvelder. Met PSV won hij de eerste vier competitiewedstrijden allemaal, tot afgelopen zaterdag. Toen was beker- en Johan Cruijff Schaal-winnaar PEC Zwolle met 3-1 te sterk.

PSV probeert zich zondag weer te herpakken in het duel met SC Cambuur-Leeuwarden. Een pittige periode met veel wedstrijden in korte tijd is nu begonnen. "Ik denk dat we er klaar voor zijn. We hebben tegen Ajax al laten zien dat we terug kunnen komen van een achterstand. De winst op Estoril was ook weer een antwoord op de nederlaag tegen PEC Zwolle. Het is door die ervaring ook gemakkelijker om Europees en nationaal te presteren", zegt Maher hoopvol.

Adam Maher wordt dit seizoen landskampioen met PSV

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
52
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties