Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Maher goud waard voor PSV met eerste doelpunt in kalenderjaar

Laatste update:

In de openingsfase was het al wel duidelijk dat Shakhtyor niet naar Eindhoven was gekomen om het publiek te vermaken. PSV zette flink druk op het vijandelijke doel, maar speelde teveel door het midden van het veld en vleugelflitser Memphis Depay lag aan de ketting van felle opponenten. Na een kwartier viel de eerste echt grote kans te noteren. Na weer een combinatie door het centrum kon Joshua Brenet vrij uithalen, maar na een fraaie passeeractie schoot hij de bal langs de verkeerde kant van de paal.

Na de stormachtige openingsfase van PSV ging de druk wat liggen, al was er na een halfuur plots weer een grote kans. De bal werd voorgezet in de richting van Luuk de Jong en de spits kwam ook goed voor zijn man, maar hij kopte het ding over het doel. Het mooiste moment van de eerste helft kwam op naam van Depay, die met een heerlijke stift het net trachtte te vinden. De inzet van de felbegeerde WK-ganger ging rakelings naast.

Na een klein uur spelen brak Maher de ban. Dat deed hij met een schot na een korte corner van Depay en voor de middenvelder was het zijn eerste doelpunt voor PSV in het kalenderjaar 2014. De Eindhovenaren leken iets te opgelucht en kregen bijna direct de deksel op de neus, toen Shakhtyor voor open doel miste. Dat gebeurde voor het doel van Remko Pasveer, die zijn debuut maakte in een officiële wedstrijd voor PSV. Zondag, als PSV tegen Ajax speelt, zal Jeroen Zoet vermoedelijk gewoon weer keepen.

In de slotfase kreeg PSV nog kansen via Depay, Maher en Luuk de Jong, maar het zou bij 1-0 blijven. De wedstrijd begon overigens met een schandalige 'minuut' stilte voor de overleden oud-perschef Pedro Salazar: al na een seconde of tien werd er, tot groot ongenoegen van de supporters, gefloten voor het einde van de stilteperiode. Nog tijdens de eerste helft liet PSV weten bij de UEFA een klacht in te dienen over de totaal respectloze actie.

-
Dit is een goede uitslag voor PSV

Meer nieuws

Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
Live meepraten in de Eredivisie: Sparta Rotterdam - FC Volendam
0
Live meepraten in de Eredivisie: RKC Waalwijk - FC Utrecht
0
Kraay jr. las 'belachelijk bericht': 'Te Kloese moet telefoon niet eens opnemen'
6
Noa Lang belt Brands op met speciaal verzoek: 'Dat zegt veel over hem'
11
De Telegraaf: Ajax is concreet voor Sandler maar heeft concurrentie van PSV
62

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties