Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Maher reageert: 'Het was een goed bewaard geheim, niemand wist het'

Laatste update:

Vorig seizoen finishte Osmanlispor als vijfde in de Süper Lig en Maher zegt een goede indruk te hebben gekregen van de club, die dit seizoen bovendien in de Europa League uitkomt. "Dat ik hier ging tekenen, was een goed bewaard geheim. Niemand wist het", zo verzekert de middenvelder in gesprek met De Telegraaf. Osmanlispor heeft geen optie tot koop op de middenvelder.

Maher kostte PSV ongeveer acht miljoen euro en wordt nu verhuurd om de draad van zijn loopbaan op te pakken. Bij Osmanlispor wordt hij gezien als een nummer tien en dat is de positie waar Maher weer wil stralen. "Dat ik nu veel ga spelen, maakt me blij, omdat ik bij PSV in een uitzichtloze situatie zat. Ik draaide een goede voorbereiding, maar zou waarschijnlijk alleen maar op de bank zitten."

Denk jij dat Adam Maher ooit weer basiskracht van PSV zal zijn?

Meer nieuws

Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
10
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
1
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
12
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
10
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties