Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Maher schuldbewust over tweet: 'Had beter moeten kijken en nadenken'

Laatste update:

"Waarom weer die Toivonen op 10? Die eikel tekent niet eens bij! Geef Adam Maher toch eens een kans op 10!", luidde het bericht dat door Maher geretweet werd. In gesprek met het Eindhovens Dagblad zegt Maher dat hij het negatieve woord in het bericht ('eikel') in eerste instantie niet had opgemerkt.

"Heel eerlijk, ik had dat stuk over Ola niet eens gelezen", aldus Maher. "Iemand stuurde mij een bericht waarin stond dat ik als aanvallende middenvelder zou moeten spelen. Daar was ik het mee eens en in een opwelling heb ik het geretweet. Bleek later dat er een negatief woord over Ola instond. Het is mijn eigen schuld dat daar opschudding over was, ik had beter moeten kijken en nadenken."

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
5
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
80
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
16
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
39
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties