Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Maher treedt in voetsporen Robben, Sneijder en Afellay

Laatste update:

Maher begon het seizoen met slechts drie invalbeurten op zak, die hij in het voorgaande jaar kreeg van Gertjan Verbeek. Na twee maanden was zijn naam echter al bekend bij een groot publiek, nadat hij indrukwekkend speelde in de beginfase van het seizoen en in Europa. Met doelpunten tegen Malmö FF, FC Groningen en VVV-Venlo liet hij bovendien zijn productiviteit zien. Maher verdween daarna niet meer uit het team.

Een panel bestaande uit Bert van Marwijk, Ronald Koeman, Frank de Boer, Youri Mulder, Jan van Halst, Phillip Cocu, Willy Dullens, Ron Jans en Wim Jonk, dat onder leiding staat van Johan Cruijff, koos voor Maher als grootste talent van dit seizoen. Daarmee treedt de jonge AZ'er in de voetsporen van enkele gearriveerde voetballers, die in hun jongere jaren ook al beslag legden op de prestigieuze onderscheiding. "Het is een fantastische prijs die het seizoen compleet maakt. Maar je doet het niet alleen, je hebt je teamgenoten nodig om zo te kunnen presteren. Ik vind het een eer dat een jury met deze grote namen, zoals Cruijff en Van Marwijk, mij als Talent van het Jaar kiezen", zegt Maher blij verrast aan De Telegraaf.

Eerdere winnaars:

1999: Mark van Bommel
2000: Arnold Bruggink
2001: Rafael van der Vaart
2002: Robin van Persie
2003: Arjen Robben
2004: Wesley Sneijder
2005: Salomon Kalou
2006: Klaas-Jan Huntelaar
2007: Ibrahim Afellay
2008: Miralem Sulejmani
2009: Eljero Elia
2010: Gregory van der Wiel
2011: Christian Eriksen

Adam Maher is de logische winnaar van de verkiezing

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties