Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Maher ziet 'buitenlandse topclub' wel zitten: 'Als het kan volgend jaar al'

Laatste update:

Maher geeft aan een punt te hebben gezet achter het afgelopen seizoen, waarin hij de hoge verwachtingen niet kon inlossen. De jonge middenvelder raakte zelfs zijn basisplaats kwijt, maar herpakte zich dus op tijd. "Ik heb er een punt achter gezet en heb verder gekeken naar de toekomst. Wat ik wil bereiken bijvoorbeeld", vroeg hij zichzelf af.

"De vraag is bijvoorbeeld of je er genoegen mee neemt om bij PSV te blijven of dat je naar een Europese topclub wilt", vervolgt hij. "Over twee jaar? Over vijf jaar? Als het kan volgend jaar al. Een voetbalcarrière duurt niet zo lang. Natuurlijk is PSV een mooie club, maar uiteindelijk is dat niet mijn hoogste doel. Mijn droom is ook om in de Europese top te spelen."

Fans van PSV lijken ondanks de woorden van Maher nog niet te hoeven vrezen dat de speler op korte termijn vertrekt. Maher geeft tevens te kennen dat hij uitgebreid heeft gesproken met Ibrahim Afellay. Die heeft hem geadviseerd om niet te vroeg de overstap te maken naar een buitenlandse topcompetitie. "En daar luister ik voorlopig naar", besluit hij.

Is Adam Maher al klaar voor een buitenlandse topcompetitie?

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
0
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
122
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties