Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mahi: 'Als ik over mezelf praat: ik ben juist heel erg kritisch op mezelf'

Laatste update:

"Als ik over mezelf praat: ik ben juist heel erg kritisch op mezelf. Maar heel veel voetballers zijn te weinig zelfkritisch. Klopt. Er zijn genoeg spelers die te vaak tevreden zijn met een zesje. Terwijl je jezelf best druk mag opleggen om naar die acht te gaan. Of te erkennen dat het beter moet", vertelde hij. Mahi merkte die houding ook weleens bij medespelers, die naar zijn mening er niet alles aan deden om beter te worden: "Als wij nu afspreken dat jij gezond gaat eten, maar je trekt een zak chips open zodra je thuis bent, dan heb ik daar geen invloed op."

Mahi is het er deels mee eens dat het spel van FC Groningen soms saai oogt, al geeft hij aan dat het op de training vaak wel goed gaat. Op de stelling dat de club met het aantrekken van spelers als Lars Veldwijk, Uriel Antuna en Django Warmerdam de beste selectie in jaren heeft, antwoordt hij echter ontkennend: "Het jaar dat we de beker wonnen, hadden we ook echt een goed team. Spelers als Albert Rusnák, Tjaronn Chery en Maikel Kieftenbeld hebben een prachtige stap gemaakt. En wat te denken van Eric Botteghin, die nu Champions League speelt. Dan zou ik dat team tekortdoen."

Vind jij dat FC Groningen de beste selectie in jaren heeft?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties