Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Mahi zei tegen Veldwijk dat ze hem dood hadden moeten schieten'

Laatste update:

"De Marokkaans international zou tegen Veldwijk in een wedstrijd tegen Willem II hebben gezegd dat ze hem dood hadden moeten schieten", schrijft Quote. RTV Noord meldde maandag al dat Veldwijk psychische problemen heeft en deze zou hij hebben overgehouden aan de overval. Het management van de vriendin van Veldwijk benadrukt dat er geen mededelingen kunnen worden gedaan in het belang van het politieonderzoek.

Mahi heeft zijn excuses al aangeboden en volgens Jans zit het goed tussen de selectie en de Marokkaans international. "Het kan best zo zijn dat spelers, bij de dingen die gezegd zijn, nog steeds hun bedenkingen hebben. Maar Mimoun functioneert binnen de groep. De rest is voor RTV Noord, dat met wel erg vage bronnen komt. De kop boven het artikel suggereert dat hij niet meer wordt gepruimd, maar dat is wel zo. Ik ben er zelf de hele week bij geweest."

Lars Veldwijk is 'keihard geraakt' en zijn ploeggenoten staan voor de volle honderd procent achter hem, zo claimt de genoemde regionale omroep. Directeur Hans Nijland sprak eerder tegen Voetbal International over een winterse transfer van Mahi: "Voor alle partijen is het het beste als het dan tot een transfer komt." Nijland wil 'niet meer' over de kwestie praten, zegt hij tegenover Quote. "Het dateert van een paar weken terug. We moeten verder."

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties