Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mail van ex-vrouw werpt nieuw licht op ontslag Thomas Tuchel bij Chelsea

Laatste update:

Het ontslag van Tuchel kwam in september vorig jaar voor velen als een verrassing. Chelsea's nieuwe eigendomsgroep, onder leiding van de steenrijke Amerikaan Boehly, zou de breuk hebben geforceerd na frictie in de professionele werkrelatie. De Duitse boulevardkrant BILD beweert echter dat de voormalige partner van Tuchel, Sissi, de ware reden heeft onthuld achter het ontslag. Die reden is terug te lezen in een e-mail die deel uitmaakt van een rechtszaak in München na het mislukken van het huwelijk van de twee.

Sissi, een voormalige journalist van de Süddeutsche Zeitung, zou hebben verklaard dat er een 'totaal gebrek aan respect was' voor Tuchel vanuit de spelersgroep te midden van een reeks slechte resultaten. Tuchel werd uiteindelijk ontslagen na een 1-0 nederlaag tegen Dinamo Zagreb in de Champions League. Daarvoor had hij met zijn ploeg al verloren van Leeds United en Southampton. Ook zouden een aantal 'mysterieuze zaken buiten het veld' een rol hebben gespeeld bij het scheiden van de wegen.

Tuchel won zestig van zijn honderd wedstrijden als manager van Chelsea, waaronder de Champions League-finale tegen Manchester City in 2021. Sinds zijn vertrek bij de Londense grootmacht zit hij zonder werkgever. Franse media beweren dat hij in de rij staat om het stokje over te nemen van Christophe Galtier bij Paris-Saint Germain. Ook is zijn naam gevallen bij Tottenham Hotspur als mogelijke opvolger van Antonio Conte. Het contract van laatstgenoemde loopt deze zomer af in Noord-Londen.

Meer nieuws

VZ Kort: Claudio Ranieri stopt na handhaving alsnog bij Cagliari
77
PSV is concreet en mag dromen van tijdelijke komst 18-jarig toptalent
9
De tienersensatie van Feyenoord die buiten Nederland nooit meer schitterde
18
Stewart staat voor moeilijke opdracht bij PSV: 'Vertrek blijkt niet eenvoudig'
11
Teamgenoot kan grap van stoppende Toni Kroos op X niet waarderen: 'F*ck you!'
4
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties