Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Major security issues' rond Stade de France: aftrap CL-finale uitgesteld

Laatste update:

Verschillende Engelse journalisten hebben foto's op sociale media gepost, waarbij vermeld wordt dat er een gespannen sfeer hangt rondom de ingangen van het stadion bij het controleren van tickets. Een half uur voor aanvang van de finale zijn de vakken met Real Madrid-fans vrijwel compleet bezet, terwijl de vakken met supporters van the Reds nog vrij leeg waren.

Fans van Liverpool stonden al uren in de file om in de buurt van het stadion te komen. De belangrijkste voor het uitstellen van de wedstrijd is dat er honderden supporters van Liverpool zonder kaartjes veiligheidsmedewerkers omver hebben geduwd en zichzelf bij diverse ingangen toegang tot het stadion hebben verleend, zo meldt onder meer Sierd de Vos bij Ziggo Sport.

De UEFA gaf fans van Liverpool die te laat bij het stadion arriveerden als reden voor het uitstellen van de finale, hetgeen door meerdere journalisten wordt tegengesproken. Zo schreef Daniel Austin, journalist van The Independent, dat fans twee uur voor aankomst nog steeds aan het wachten waren voordat ze het Stade de France binnen konden. Plots zouden de ingangen dicht zijn gegooid, waarna meerdere fans het stadion probeerden binnen te dringen.

De woorden van Austin werden door Nick Parrott, journalist van de BBC bevestigd. "Ik ben zojuist voor het eerst in mijn leven met pepperspray bespoten", zo vertelde hij tegen BBC Radio 5 Live. "Ik ben al eerder naar de Champions League finale geweest en ik ben nog nooit met pepperspray bespoten. Ik stond voor ingang Y, die het laatste anderhalf uur herhaaldelijk open en dicht is gegaan, maar er mocht niemand doorheen. Het beveiligingspersoneel aan de andere kant rukte op en spoot met pepperspray. Ik heb tien fans gezien die over hekken probeerden te klimmen. Ingang Z staat open maar er lijkt geen beweging in te komen. Ik heb nog nooit zo'n chaos gezien bij een wedstrijd waar ik ben geweest. Ik was er op tijd en het was duidelijk dat we niet voor negen uur binnen zouden zijn."

-

Meer nieuws

'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
28
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
13
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
33
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
7
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
6
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
468

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties