Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Makaay: 'De vergelijkingen met Robben zijn wel wat voorbarig'

Laatste update:

"Bij Onder-13 had ik hem in mijn team. En daarbuiten nam hij regelmatig deel aan spitsentraining. Het was al snel duidelijk dat hij echt een groot talent was en is. Een technisch vaardige speler met een goede individuele actie én voorzet. Bovendien pikt hij altijd zijn goals mee. Echt een uitstekende speler", vertelt de huidige assistent van Giovanni van Bronckhorst bij de hoofdmacht van Feyenoord in gesprek met ELF Voetbal.

Makaay looft daarnaast Chongs mentaliteit en geeft aan dat de aanvaller op jonge leeftijd altijd open stond voor adviezen en zich ook echt wilde verbeteren. Dat hij er uiteindelijk voor koos om de overstap naar the Red Devils te maken kwam voor Feyenoord dan ook als een grote teleurstelling: "We zagen het al een beetje aankomen. Het is geen goed teken als de gesprekken over een contract lang duren."

"Hij heeft met zijn familie voor United gekozen, ondanks pogingen om hem in Rotterdam te houden. Heel jammer voor ons, maar ik gun hem alle succes", gaat Makaay verder. De voormalige goalgetter probeert de verwachtingen wel wat af te remmen: "De vergelijkingen met Arjen Robben in de media zijn wat voorbarig. Daar zijn we in Nederland goed in. Laat hem zich maar lekker ontwikkelen als Tahith. Ik hoop dat hij een mooie en lange carrière voor de boeg heeft."

Denk jij dat Tahith Chong in de toekomst uit zal groeien tot basisspeler bij Manchester United?

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als Manchester United woensdag minstens een keer scoort!
0
Nagelsmann neemt duo dat goed is voor 135 caps niet op in EK-selectie Duitsland
0
Erik ten Hag ziet absolute grootverdiener vertrekken bij Manchester United
41
VZ Kort: Willem II stunt met terughalen beste voetbaldirecteur van België
77
'Ajax kan Georges Mikautadze ruilen voor Nederlandse aanvaller'
60
'Chelsea wil topclubs aftroeven met bod van 65 miljoen euro op wonderkind (17)'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties