Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Makaay: 'Ik kan me voorstellen dat Real Madrid belangstelling zou hebben'

Laatste update:

"Ook op het WK was hij nauwelijks te zien", stelt Makaay, die Lewandowski omschrijft als 'een spits die doelpunten maakt, een aanspeelpunt is en assists geeft'. "Misschien waren de geruchten rondom zijn toekomst van invloed. In de belangrijkste wedstrijden gaf hij niet thuis. Dan zie je hoe belangrijk hij voor Bayern is", verwijst de Nederlander naar de berichten over de vertrekwens van de Pool, enkele weken voor aanvang van het WK.

Lewandowski verlengde in december 2016 zijn contract bij Bayern nog tot medio 2021, maar was volgens zaakwaarnemer Pini Zahavi niet van plan dat uit te dienen. "Robert voelt dat hij een verandering en een nieuwe uitdaging in zijn loopbaan nodig heeft", verzekerde Zahavi eerder. "De eindverantwoordelijken van Bayern zijn daarvan op de hoogte gesteld." Sindsdien is het echter rustig rondom de toekomst van Lewandowski, zeer waarschijnlijk vanwege diens teleurstellende optredens op het WK.

Lewandowski gaf meermaals toe dat Real Madrid zijn droomclub is. "Ik kan me zeker voorstellen dat Real belangstelling zou hebben voor een spits met zijn kwaliteiten. Een club als Barcelona mijns inziens juist niet." Makaay ziet de Pool nog een poos op het allerhoogste niveau spelen. "Hij heeft zeker nog een paar jaar voor zich. Hij is megafit en vrijwel nooit geblesseerd." Bayern gaf al openlijk aan niet mee te willen werken aan een transfer. "Als Uli Hoeness zegt dat hij moet blijven, dan blijft hij in München."

Denk jij dat Bayern München de laatste topclub van Robert Lewandowski is?

Meer nieuws

Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
1
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
7
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
9
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
17
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
9
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties