Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Makkelie: 'De sanctie die de KNVB mij oplegt is mijns inziens onterecht'

Laatste update:

Uilenberg leende Makkelie een relatief grote som geld, waardoor de scheidsrechter in staat was om zijn droomhuis te kopen. De KNVB kreeg hier lucht van en heeft Makkelie gestraft. Uilenberg mag zijn coach niet meer zijn en het incident is gemeld bij de UEFA. "Ik heb de kans gehad om een huis te kopen waar ik al lang naar op zoek was en waar ik samen met mijn ouders zou kunnen wonen", reageert Makkeli. "Daar hecht ik veel waarde aan."

Makkelie en zijn partner kregen hun appartementen in een kort tijdsbestek verkocht. "Ik kreeg de mogelijkheid aangeboden om met een korte overbrugging de periode tot aan de notaris en het vrijkomen van de overwaarde alvast te gebruiken voor de verbouwing van onze nieuwe woning", aldus Makkelie. "Dit was een zakelijke geldlening die tot stand is gekomen tussen Jaap Uilenberg en mij. Uiteraard speelde hierin ook vriendschap en vertrouwen een grote rol. Een relatie die wij naast de coaching hebben opgebouwd."

Makkelie is zich van geen kwaad bewust. "Het betrof een kortstondige geldlening die inmiddels al weer is terugbetaald. Ik vraag mij werkelijk af: wat is het probleem? Ik heb absoluut niet de ernst gezien die weergegeven wordt. De sanctie die de KNVB mij oplegt vanwege deze overbrugging is mijns inziens onterecht."

Meer nieuws

Fans bestormen veld tijdens CL-finale vanwege knotsgekke weddenschap influencer
24
Groot beveiligingslek: Champions League-finale na 20 seconden stilgelegd
9
Theo Janssen wijst naar speler in Oranje die eruit moet voor Ian Maatsen
23
Sneijder weet voldoende door outfits Dortmund: 'Real Madrid staat al 1-0 voor'
26
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Real Madrid
662
Ian Maatsen heeft basisplek in CL-finale, Malen en Reus bankzitters
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties