Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Makkelie krijgt in navolging van Kuipers topaffiche in Champions League

Laatste update:

Makkelie wordt dinsdag in Madrid geassisteerd door zijn vaste assistenten Mario Diks en Hessel Steegstra, terwijl Allard Lindhout als vierde official zal fungeren. Kevin Blom is de VAR in de Spaanse hoofdstad en Jochem Kamphuis zal het Champions League-duel als AVAR volgen. Real sloot het uitduel met Atalanta winnend af dankzij een doelpunt van Ferland Mendy in de 86ste minuut. De ploeg van Hans Hateboer, Robin Gosens, Marten de Roon en Sam Lammers speelde een groot gedeelte van het duel met tien man na de rode kaart voor Remo Freuler.

Het is de tweede keer in korte tijd dat een Nederlandse scheidsrechter een topwedstrijd in de Champions League krijgt. Björn Kuipers was afgelopen woensdag de arbiter bij het tumultueus verlopen duel tussen Juventus en FC Porto (3-2). Er was na afloop veel kritiek op Kuipers vanwege de strafschop die de Portugezen kregen en door het feit dat een penalty voor Ronaldo uitbleef, terwijl de sterspeler van Juventus duidelijk werd geraakt door de uitkomende Porto-doelman Agustín Marchesín. Ook was er veel te doen om de vrije trap in de 115e minuut, benut door middenvelder Sérgio Oliveira.

Makkelie was in februari ook al actief in de Champions League, bij het doelpuntrijke treffen tussen Sevilla en Borussia Dortmund (2-3). In november had de toparbiter uit Nederland de leiding over de groepswedstrijd tussen Paris Saint-Germain en RB Leipzig (1-0). Er zijn geen Nederlandse deelnemers meer in het miljardenbal, waardoor Makkelie en Kuipers nog steeds kans maken op de finale. De eindstrijd vindt op 29 mei plaats in Istanbul.

-

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
28
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
13
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties