Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Makkelie maakt geen vrienden bij Sevilla: 'De enige die het niet begreep'

Laatste update:

Berizzo gooide in de eerste helft de bal weg en herhaalde dit ook na rust. Makkelie stuurde de Argentijn daarom weg, al verzekerde laatstgenoemde dat het 'een misverstand' betrof. "Het waren twee verschillende acties. In de eerste helft stonden we voor en zette Liverpool een counteraanval op. Ik deed iets wat niet goed was. Ik gooide de bal weg om tijd te winnen en Liverpool af te stoppen."

Meer: Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp

"Ik besef dat dit fout was. Maar na rust deed ik iets soortgelijks toen we achter stonden. Ik wilde alleen maar datgene proberen goed te maken wat ik voor rust had gedaan. Het was een sportief gebaar. Een soortgelijke actie, maar met een andere context. Op papier is het allebei onsportief, maar ik wilde het goedmaken. Ik legde dat ook uit Jürgen Klopp, hij begreep het. De enige die het niet begreep was de scheidsrechter."

Liverpool boog via Roberto Firmino en Mohamed Salah een vroege achterstand, door Wassim Ben Yedder, om. Vlak voor rust miste de Braziliaan nog een strafschop. Een rake inzet van Joaquin Correa na rust liet het duel op Anfield in 2-2 eindigen.

-

Meer nieuws

Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
0
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
44
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
67
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties