Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Makkelie maakt indruk bij Juventus - Barcelona: 'Compliment voor de leiding'

Laatste update:

Makkelie keurde in totaal drie doelpunten van Juventus af. Álvaro Morata scoorde drie keer, maar deed dat telkens in buitenspelpositie. "Het was in alle gevallen buitenspel", aldus Koeman. "De beslissingen van de VAR waren terecht. Vanavond hebben we kunnen zien hoe de video-arbitrage belangrijk kan zijn, namelijk bij buitenspelsituaties." In de tweede helft stuurde Makkelie Juventus-verdediger Merih Demiral met rood van het veld. De mandekker kreeg gele kaarten voor overtredingen op Lionel Messi en Miralem Pjanic.

Nadat Demiral werd weggestuurd kon Juventus geen vuist meer maken. Vlak voor tijd legde Makkelie de bal op de stip na een overtreding van Federico Bernardeschi op Ansu Fati. Vanaf elf meter bepaalde Messi de eindstand op 0-2. "Het is frustrerend om met tien man te spelen", zegt Juventus-trainer Andrea Pirlo tegenover Sky Italia. "We konden geen druk meer zetten." Ook voor de rode kaart van Demiral wist Juventus nauwelijks dreigend te worden. "Het was ons plan om de Barcelona-verdediging meer uit elkaar te spelen. Maar we speelden te dicht op elkaar en stonden te veel op dezelfde lijn."

Pirlo zag woensdagavond dat er nog genoeg werk aan de winkel is voor zijn ploeg. "We wisten dat het moeilijk zou gaan worden tegen een team als Barcelona dat goed voetbal speelt. Het was een wedstrijd die voor ons heel bruikbaar is. Hier moeten we van leren en groeien. We zullen de bal sneller rond moeten laten gaan. Alleen dan komen we vaker in één-tegen-één-situaties terecht. Dat is ons vanavond niet gelukt."

-

Meer nieuws

VZ Kort: Xavi Simons ontvangt opnieuw een Bundesliga-award
77
Micky van de Ven bekroont prachtig debuutjaar bij Tottenham Hotspur met prijs
4
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
14
NAC-captain Martina onderbreekt interview: John Karelse valt eigen collega aan
15
PSV bedenkt plan om Sergiño Dest alsnog over te nemen van FC Barcelona
23
De Italiaanse regista die zelfs wandelend alle tegenstanders te snel af was
37

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties