Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Makkelie zelfs in Engeland door de mangel: 'Overduidelijk zelf niet gevoetbald'

Laatste update:

Nadat Emre Can al woedend voor de camera's van Prime Video was verschenen, de middenvelder noemde Makkelie onder meer 'arrogant', had ook Jude Bellingham bij het Engelse BT Sport moeite om zich in te houden. "Ik wil niet in de problemen komen, ik heb ze al te veel betaald. Ik denk dat het op zich al teleurstellend was dat we die penalty tegen kregen. Dat ze hem dan ook nog mogen overnemen, is een grap." De negentienjarige rechtspoot kreeg in 2021 een boete van 40.000 euro vanwege kritiek op scheidsrechter Felix Zwayer.

Youri Mulder stelde na afloop van de wedstrijd bij Ziggo Sport dat Makkelie het bij het rechte eind had. "Je ziet dat er verdedigers te vroeg inlopen. Dan maakt het niet uit dat er aanvallers te vroeg inlopen. Omdat er ook aanvallers te vroeg inlopen kun je zeggen: ze doen het allebei, dus dan hoeft hij niet overgenomen te worden. Nee: de regels zeggen dat als er verdedigers inlopen, ongeacht of de aanvallers dat ook doen, de penalty opnieuw genomen moet worden. Als het geen doelpunt is." Ron Vlaar, die ook in de studio aanwezig was als analist, was het met Mulder eens. Hij noemde het beklag van Can zelfs een zwaktebod.

In Engeland zijn ze het daar niet mee eens. Ferdinand, analist van BT Sport, snapt de woede bij Bellingham. Hij vindt de regel maar onzin. "Als dat de regel is, zou ik tegen mijn spelers zeggen: 'We lopen de tweede keer ook te vroeg in'. Die regel slaat gewoon nergens op. Het is een slechte regel." Ferdinand vond overigens dat Chelsea überhaupt geen penalty hoorde te krijgen en is absoluut geen fan van Makkelie. "Hij heeft overduidelijk zelf niet gevoetbald. Het gebeurt van zo dichtbij, dat je je handen daar niet meer weg kan halen. We snappen dat het de regel is, maar dit slaat gewoon nergens op. Deze regel is volledig in het voordeel van de aanvallende ploeg."

Champions League
Chelsea
2 - 0
Borussia Dortmund
Heeft Danny Makkelie dinsdagavond goed gefloten?

Meer nieuws

Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
3
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
2
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
21
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
20
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties