Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Malacia en Van de Beek nemen met United revanche op Aston Villa in EFL Cup

Laatste update:

Ten Hag koos voor een aantal andere basisspelers dan afgelopen zondag, toen United in de competitie nog met 3-1 verloor van Aston Villa. Zo ontbraken donderdagavond behalve Ronaldo onder meer David de Gea, Luke Shaw en Lisandro Martínez. Op de plek van Shaw startte Tyrell Malacia, terwijl Anthony Martial op de plek van Ronaldo in de spits begon. Ook bij Aston Villa waren er flink wat wijzigingen in het basiselftal. Leon Bailey en Lucas Digne, zondag nog trefzeker, begonnen bijvoorbeeld allebei op de bank.

Ondanks dat United aan het begin van het duel het meeste balbezit had, duurde het even voordat er een echte kans ontstond. Pas halverwege de eerste helft was Diogo Dalot dichtbij met een kopbal die over het doel van Robin Olsen ging. Ook de bezoekers kwamen niet verder dan één kans in de eerste helft: Douglas Luiz was bijna trefzeker uit een corner, maar Scott McTominay wist de bal voor de lijn weg te halen.

De tweede helft was een stuk vermakelijker. Al na vijf minuten was er twee keer gescoord: eerst bleef Ollie Watkins koel oog in oog met doelman Martin Dúbravka, waarna Martial op aangeven van Bruno Fernandes voor de 1-1 zorgde. Na een uur spelen kwam Villa opnieuw op voorsprong, toen Dalot een kopbal van Bailey ongelukkig achter Dúbravka tikte. Opnieuw konden de bezoekers echter niet lang van hun voorsprong genieten, want in de 67ste minuut maakte Marcus Rashford na goed doorzetten de 2-2. Olsen, die United een kwartier voor tijd met twee reddingen het scoren nog had belet, kon zich de 3-2 aanrekenen. De Zweedse doelman leverde de bal zomaar in bij United, waarna Fernandes met buitenkant voet de 3-2 op het bord zette. McTominay zorgde voor het slotakkoord. Nadat hij eerder de lat nog had geraakt, besliste hij het duel in de blessuretijd definitief: 4-2.

Capital One Cup
Manchester United
4 - 2
Aston Villa

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
1
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
26
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties