Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Malacia krijgt dikke onvoldoendes: 'Ten Hag heeft blijkbaar niets geleerd'

Laatste update:

Het was donderdagavond niet de eerste keer dit seizoen dat United een comfortabel ogende voorsprong alsnog uit handen gaf. Tijdens de heenwedstrijd in de kwartfinale van de Europa League tegen Sevilla (2-2) gaf de ploeg van manager Erik ten Hag in de slotfase ook een 2-0 voorsprong weg. Malacia speelde toen een hoofdrol door een van de twee eigen doelpunten te maken.

"Erik ten Hag heeft blijkbaar niets geleerd van de late ineenstorting van zijn ploeg tegen Sevilla in de kwartfinale van de Europa League", schrijft GOAL, dat Malacia beoordeelt met een 4. De Oranje-international stond in de 79ste minuut totaal uit positie, waardoor Kane simpel breed kon leggen op Son, die de bal van dichtbij tegen de touwen werkte en daarmee een punt uit het vuur sleepte voor Tottenham.

Het regionale Manchester Evening News houdt Malacia ook verantwoordelijk voor het puntverlies van United en deelt de linksback eveneens een 4 uit. Van The Sun krijgt Malacia een 5. De Britse tabloid zag dat de verdediger zich na de 2-2 van Son herstelde en uiteindelijk Ten Hags 'meest effectieve invaller' was. Naast Malacia, bracht de Nederlandse manager in het tweede bedrijf ook Anthony Martial, Fred en Wout Weghorst binnen de lijnen, echter wisten ook zij niet te imponeren. Weghorst moet het in de meeste media doen met een 5.

Reactie Ten Hag
Ten Hag kon door het puntverlies na afloop moeilijk tevreden zijn. "Als je met een 0-2 voorsprong de rust in gaat, is dit natuurlijk teleurstellend", zei hij bij BT Sport. "Ook na de 1-2 hadden we kansen om weer toe te slaan, maar over negentig minuten genomen hebben we te weinig gebracht. We speelden een geweldige eerste helft, alleen een aantal spelers dacht daarna het wel op negentig procent te kunnen doen."

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
186
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
9
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties