Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Malacia trots op droomdebuut in De Kuip: 'Totaal geen spanning gehad'

Laatste update:

"We hebben die jongen teruggehaald van de Onder-19, gisteren trainde hij met ons mee en vandaag hoorde hij dat hij zou spelen", zei Van Bronckhorst na de zege op Napoli tegenover Veronica. "Het is een eigen jongen. Hij voelt dat ook in De Kuip, want het hele publiek steunt hem. Ik moet zeggen dat hij het fantastisch heeft gedaan." Malacia had stiekem al het vermoeden dat hij in de basis zou mogen starten. "Je ziet jongens wegvallen en dan weet je dat er misschien een kans voor jou komt. Dan hoor je van de trainer dat je mag starten, in de Champions League, en winnen we ook nog eens. Fantastisch, het had niet mooier gekund."

Op de clubwebsite kijkt de linkervleugelverdediger met een goed gevoel terug op zijn debuut. "Vooraf heb ik hetzelfde gedaan als altijd: rustig muziek geluisterd op mijn kamer. Ik heb totaal geen spanning gehad", aldus Malacia. "Tijdens de wedstrijd probeerde ik erin te komen door simpel te spelen, daarna probeerde ik mijn draai te vinden. Het begin was redelijk, daarna pakte ik het goed op en zag je dat het heel lekker ging. De trainer zei me dat ik mijn eigen ding moest doen, met lef spelen. Dat heb ik geprobeerd."

"Ik ben vanmorgen goed wakker geworden, met een lekker gevoel", vervolgt hij. "Op weg naar de club besefte ik pas écht hoe bijzonder het was. Een mooi moment. De trainer was heel tevreden, dat heeft hij me na afloop ook persoonlijk gezegd. Nu moet ik doorpakken, hard blijven werken, goed trainen en dan zien we wel weer verder."

-
Tyrell Malacia gaat uitgroeien tot een vaste waarde in Feyenoord 1

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties