Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Malacia ziet voorbeeld bij Ajax: 'Hij laat andere spelers er slecht uitzien'

Laatste update:

"Om te zien hoe ik sta opgesteld, hoe ik dat nog beter kan doen, want ieder metertje kan een groot verschil maken", vertelt Malacia. Hij bestudeert tevens de nodige andere spelers die op zijn positie spelen. "Marcelo en Alaba in de Champions League, en vooral Daley Blind. Hij is niet de snelste, maar komt bijna nooit in een een-tegen-een situatie, doordat hij gewoon altijd goed staat opgesteld."

"Blind laat andere spelers er slecht uitzien, dat je denkt: Die gozer geeft een pass die makkelijk te onderscheppen is. Maar dat is helemaal niet zo, want het ligt aan het feit dat Blind zich goed positioneert. Vind ik wel knap en mooi om te zien", is de vleugelverdediger van Feyenoord lovend over de Ajacied. Malacia speelde dit seizoen totaal twintig officiële wedstrijden in de hoofdmacht van de Rotterdammers en verzorgde daarin drie assists.

Malacia begon in de jeugd als linksbuiten en het duurde even voor hij het leuk vond om als vleugelverdediger te spelen. "Het is geen pretje als je op een groot veld tegenover de snelste speler van de tegenstander komt te staan. In het begin sta je positioneel niet goed, word je voorbijgelopen of je er niet bent, zó frustrerend. Dan is het echt niet leuk verdediger te zijn. Ik ben vervolgens met mijn oom extra gaan trainen op snelheid, kracht en positionering. Langzaam ging het beter."

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
32
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
12
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
31
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
4
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties