Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Malacia zorgt met knullige fout wéér voor problemen: Ten Hag achter op Cyprus

Laatste update:

Ten Hag besloot na de ontluisterende nederlaag tegen Manchester City afgelopen zondag enkele wijzigingen door te voeren. Zo kreeg Cristiano Ronaldo zijn vierde basisplaats van dit seizoen en nam zomeraanwinst Casemiro de plek van Scott McTominay in. Hoewel geen Engels medium Malacia een rapportcijfer hoger dan 3 toebedeelde, behield de Nederlander zijn basisplek.

Tegen de hekkensluiter van Groep D hoopte United zich te herstellen van de weekendse zeperd. De Cyprioten leken daar in de beginfase ook de uitgelezen mogelijkheid voor, daar the Red Devils continu op vijandige helft waren. Omonia mocht doelman Fabiano danken dat het na een half uur spelen nog 0-0 stond. De Braziliaan redde op pogingen van Ronaldo en Antony, terwijl de lat de openingstreffer van Bruno Fernandes in de weg stond. Er leek geen vuiltje aan de lucht voor de elf van Ten Hag, tot aan de 34ste minuut.

Bij de zoveelste belegering van het Cypriotische strafschopgebied, speelde Jadon Sancho de bal terug op Malacia. De Nederlander verspeelde de bal echter, waardoor Omonia kon counteren. Hoewel Christian Eriksen nog een blok probeerde te vormen, wist Bruno Souza de bal bij Karim Ansarifard te krijgen. De Iraniër nam goed mee en verschalkte David de Gea met een punter in het dak van het doel. Ansarifard weigerde daarbij overigens te juichen, vanwege de politieke spanningen in zijn geboorteland. Met de huidige stand staat Manchester United virtueel laatste in Groep D.

Europa League
AC Omonia Nicosia
2 - 3
Manchester United

Meer nieuws

Memphis Depay maakt rentree voor Atlético, dat dankzij beauty De Paul wint
0
Sem Steijn onthult waarom Van Nistelrooij naast Maurice Steijn zat: 'Heel gaaf!'
7
Jordan Henderson valt op het veld woedend uit tegen Brian Brobbey
8
Uniek scenario om plek 3: AZ en FC Twente spelen mogelijk beslissingswedstrijd
14
Ajax maakt na duel met Almere City Speler en Talent van het Jaar bekend
5
Van 't Schip maakt verwijt aan Ajax: 'Er zat meer in dan plek 5, indien...'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties