Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Malaise houdt door doelpunt ex-FC Twente-verdediger aan voor Been

Laatste update:

Cercle staat negende en lijkt zeker van handhaving. De vereniging wil het seizoen echter nog wel extra glans geven en begon scherper aan de wedstrijd dan Genk. Het overwicht resulteerde na een kwartier in de 1-0: voormalig FC Twente-verdediger Bart Buysse tikte een voorzet van Michael Uchebo met hulp van Kara in het doel. Been stond roerloos voor zijn bank. Hoewel zijn ploeg na het eerste kwart beter in de wedstrijd leek te komen, bleef men slordig en werd men maar niet gevaarlijk. Na een halfuur moest keeper Joris Delle wel in actie komen op een stevig schot van Steeven Joseph-Monrose, maar verder kwamen De Smurfen in de eerste helft niet.

Genk leek na een uur wel op gelijke hoogte te komen, maar het feestje van Fabien Camus ging wegens buitenspel niet door. In de persoon van Ilombe Mboyo werd een extra spits in de ploeg gebracht; hij sukkelde met een hamstringblessure en maakte na drie maanden zijn rentree. Hij kon de blauwhemden echter niet bevrijden en de 2-0 hing nadrukkelijker in de lucht dan de gelijkmaker in het Jan Breydelstadion. Genk kreeg nog een goede kans via Julien Gorius, maar er werd niet meer gescoord. Genk pakte in de laatste vijf Jupiler Pro League-wedstrijden slechts drie punten en neemt het donderdag op tegen Charleroi.

-
Denk jij dat Racing Genk in de top drie eindigt?

Meer nieuws

Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
13
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
21
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
17
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties