Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Maldini onthult: 'Ik heb na die wedstrijd drie maanden niet geslapen'

Laatste update:

"Ik heb na die wedstrijd drie maanden niet geslapen", onthult de voormalig topverdediger van Milan in de Daily Mail. "Wie de eerste helft heeft gezien, kan zich niet voorstellen dat wij zouden verliezen. Ook in de tweede helft speelden we goed. Maar zes knotsgekke minuten hebben ons de das omgedaan." Maldini doelt op de waanzinnige comeback van Liverpool, dat tussen minuut 54 en minuut 60 terugkwam van 3-0 tot 3-3.

"We gaven alles. Het was waarschijnlijk onze beste finale ooit, met uitzondering van 1994 (4-0 tegen Barcelona, red.)", vervolgt Maldini, die ontkent dat hij en zijn teamgenoten al in de rust een feestje hebben gebouwd. "Dat verhaal kwam destijds naar buiten. Maar je weet dat het onmogelijk is. Natuurlijk was het een gekkenhuis. Spelers schreeuwden naar elkaar, het leek alsof er werd gevochten. Iedereen was uitgelaten."

Toenmalig coach Carlo Ancelotti greep echter in en dwong zijn spelers om vijf minuten hun mond te houden. "Iedereen was toen muisstil. We kwamen tot rust en hebben de eerste helft geanalyseerd. Dat was eigenlijk alles. Ik dacht alleen bij mezelf: dit is een grote kans, dit mogen we niet laten lopen. Ik heb geen woord gezegd. Niemand heeft iets gezegd", aldus de clublegende van i Rossoneri.

Meer nieuws

Besiktas verovert Turkse beker na absolute thriller en knotsgekke slotfase
6
Cillessen is boos op zichzelf na blunder: 'Ik sta er zuur op, zwaar klote'
13
Real Madrid meest waardevolle club ter wereld; Ajax, Feyenoord en PSV ontbreken
8
Go Ahead Eagles gaat naar finale play-offs dankzij grote fout Jasper Cillessen
54
De Telegraaf weet welke club de beste papieren heeft voor Couhaib Driouech
9
Live meepraten in de play-offs om Europees voetbal: FC Utrecht - Sparta
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties