Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Malen betovert directeur en verlaat PSV mogelijk voor recordbedrag'

Laatste update:

"Ik ben ervan overtuigd dat Ciro Immobile van Lazio nog altijd de eerste keus is", zegt Valter de Maggio bij het radiostation. De journalist betwijfelt echter of de topschutter van de Romeinen haalbaar is. Mogelijk klopt Napoli dan ook aan bij PSV. "Ik kan je verzekeren dat Donyell Malen van PSV sportief directeur Cristiano Giuntoli heeft betoverd", zo klinkt het. De sportbestuurder zou geïntrigeerd zijn door de kwaliteiten van 'het Nederlandse juweel', dat tot de zomer van 2024 vastligt in Eindhoven.

Gerbrands: 'Ik maak me zorgen, niet alleen over PSV'

Malen liep eind 2019 een zware knieblessure op en moest maandenlang revalideren. Inmiddels staat de spits weer op het trainingsveld, maar het blijft de vraag of Europese topclubs een enorm bedrag op tafel willen leggen voor de jongeling. Volgens de berichtgeving uit Italië zou Malen worden getaxeerd op vijftig miljoen euro, terwijl Napoli denkt aan een bod van veertig miljoen. Het is afwachten of dergelijke sommen worden betaald gezien de impact van de coronacrisis.

Napoli zou hoop koesteren inzake Malen vanwege de goede relatie met Mino Raiola, de zaakwaarnemer van de aanvaller. De club onderhoudt goede banden met Raiola door transfers van onder anderen Kostas Manolas en Hirving Lozano. Naar verluidt staan Victor Osimhen (Lille OSC) en Sardar Azmoun (Zenit Sint-Petersburg) nog net iets hoger op het wensenlijstje dan Malen. Mocht de spits voor veertig miljoen verkassen, dan wordt hij de duurste uitgaande transfer van PSV ooit. Tot op heden is Lozano (38 miljoen) met zijn transfer naar Napels de duurste speler die de Eindhovenaren heeft verlaten.

Verwacht jij dat Donyell Malen deze zomer een transfer gaat maken?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties