Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Malen en Max lijken in dug-out van PSV verbaasd door keuzes van Schmidt

Laatste update:

PSV stond bij rust met 2-0 voor dankzij doelpunten van Donyell Malen en Mohamed Ihattaren. Schmidt voerde zijn eerste wissel door na 54 minuten. Mario Götze, die een assist verzorgde bij de 1-0, werd vervangen door Jorrit Hendrix. Halverwege de tweede helft werd Ihattaren vervangen door de negentienjarige debutant Yorbe Vertessen, terwijl twaalf minuten voor tijd nog twee wissels volgden: Malen en Philipp Max werden afgelost door Joël Piroe en Nick Viergever. De ingrepen leken tot verbazing te leiden bij spelers, onder meer bij Malen en Max.

"De reacties van de spelers waren veelzeggend. Ze keken elkaar aan van: hoezo? Waarom? Dat betekent dat je nog wel meer in je hebt", reageert Perez in de studio van FOX Sports. Bruggink noemt het 'terecht' dat Max verrast was over zijn eigen wissel. "En voor een spits als Malen zijn dit juist de wedstrijden waarin je op het eind ruimte krijgt. Die Yorbe Vertessen mocht op het eind steeds één-op-één lopen tegen Justin Hoogma. Als Malen denk je ook: dan krijg ik eindelijk ruimte, maar haalt hij me er steeds uit in het laatste kwartier."

Mohamed Ihattaren viel Roger Schmidt in de armen na zijn doelpunt.

PSV worstelde opnieuw in de tweede helft. Vorige week gaf de club na de rust een voorsprong weg tegen sc Heerenveen (2-2) en op 22 november tegen FC Twente (1-1). Bruggink vond het optreden tegen Utrecht echter nog slechter, omdat PSV ditmaal ook in de eerste helft 'niet oppermachtig' was. "In de tweede helft was Utrecht gewoon beter. Het blijft natuurlijk raar dat je zo blijft wisselen. Je kunt wel honderd keer zeggen dat je kijkt naar de bloedwaarden enzo, en hij zegt ook dat hij liever fitte spelers op het veld heeft staan, omdat die meer energie in een elftal brengen. Maar zó vroeg al?"

Denzel Dumfries, de aanvoerder van PSV, stoort zich echter niet aan de wissels van de technische staf. "Zij houden rekening met eenieder", reageert de rechtsback. "In de rust komt hij (Schmidt, red.) naar me toe, dan vertelt hij hoe hij erover denkt. Hij is natuurlijk de eindverantwoordelijke, hij moet de beslissingen maken. In mijn optiek doet hij dat gewoon goed." Dumfries erkent dat PSV het zondag allesbehalve makkelijk had. "Het was zeker billenknijpen in de tweede helft. Maar ik denk dat we goed gestreden hebben en de overwinning verdiend over de streep getrokken hebben."

-

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
16
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties