Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Malen traint al mee bij Borussia Dortmund ondanks dat transfer nog niet rond is

Laatste update:

Malen doorliep afgelopen weekeinde de medische keuring bij Borussia Dortmund en Fabrizio Romano meldde maandag dat de aanvaller reeds zijn handtekening zou hebben gezet onder een tot medio 2026 lopend contract bij die Borussen. Volgens de transferexpert was al het papierwerk tussen beide clubs rond en zou de transfer spoedig wereldkundig gemaakt worden. Afgaande op het bericht van Borussia Dortmund is er inderdaad sprake van een geheel akkoord tussen beide clubs.

Meer: Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen

"Malen heeft officieel toestemming van PSV om mee te trainen. Er moeten nog enkele details tussen de speler en PSV opgelost worden, alvorens de transfer officieel gemeld kan worden", schrijft Borussia Dortmund. Rik Elfrink, PSV-watcher voor het Eindhovens Dagblad, meldt op Twitter dat de transfer in dit geval 'niet voor 100, maar voor 99,9 procent rond is'. In eerste instantie werd gemeld dat Malen naar verwachting maandag al gepresenteerd zou worden door Borussia Dortmund.

Het Algemeen Dagblad meldde maandag dat PSV een transfersom van dertig miljoen euro tegemoet kan zien, een bedrag dat door bonussen nog met vier miljoen euro kan oplopen. Het Duitse Ruhr Nachrichten meldde vorige week dat Raiola dertig procent van de transfersom incasseert. Bij een transfersom van dertig miljoen euro zou dus negen miljoen rechtstreeks in de zakken van de zaakwaarnemer verdwenen. Het Algemeen Dagblad benadrukte dat het percentage echter 'fors lager' ligt. Malen heeft zelf ook recht op een deel van het bedrag, terwijl Ajax 1,5 procent ontvangt en Arsenal 1 procent.

Meer nieuws

Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
2
'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
5
Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
2
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
6
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
21

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties