Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Malen wekt interesse van Liverpool, aanvaller wil er onder één voorwaarde heen'

Laatste update:

"Malen zou met zijn tempo perfect passen in het 'volgassysteem' van the Reds", schrijft het Duitse blad. De aanvaller zou zelf absoluut oren hebben naar een overstap naar Engeland. Eerder toonde Liverpool ook al voorzichtige interesse in de voorhoedespeler.

De belangstelling van Liverpool is vleiend, maar Malen wil wel weten wie er na dit seizoen aan het roer staat op Anfield. Jürgen Klopp vertrekt aan het einde van het seizoen bij de huidige nummer twee van de Premier League.

Malen ligt in het Signal Iduna Park nog vast tot medio 2026 en vertegenwoordigt een marktwaarde van zo'n 35 miljoen euro. De rappe vleugelspeler kwam in de zomer van 2021 over van PSV. Dit seizoen toont Malen zich met dertien goals en vier assists behoorlijk bedrijvig.

Daarom is Liverpool ook niet de enige grootmacht die achter Malen aan zit. Ook Arsenal, waar Malen ooit al in de jeugd voor speelde, zou wel oren hebben naar een terugkeer van de aanvaller naar Londen.

Manchester United heeft bovendien een opmerkelijke constructie in gedachten om Malen los te weken bij Dortmund. The Mancunians zouden geen geld bieden, maar een ruildeal in gedachten hebben, waarbij Jadon Sancho definitief de omgekeerde weg bewandelt.

Tegenover Voetbalzone sprak Malen zich laatst al uit over een terugkeer naar Engeland. "Omdat ik in Engeland in de jeugd heb gespeeld, is het wel een mooie droom om nog in de Premier League te spelen."

Meer nieuws

Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
1
Schrikken voor Koeman: Nathan Aké valt geblesseerd uit bij Manchester City
10
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
27
Opmerkelijk: nederlaag in CL-finale levert Borussia Dortmund meer op dan winst
8
Competitieduel Standard Luik afgelast: spelers komen niet opdagen in stadion
5
Rik Elfrink onthult hoogte van terugkoopclausule in contract Malik Tillman
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties