Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Man City blaast interesse in Argentijn na verkoop van duo nieuw leven in'

Laatste update:

El Pipita werd al eens eerder met City in verband gebracht, maar de vermeende belangstelling werd toen nog niet concreet. Na de transfers van Jovetic en Dzeko zou daar wellicht verandering in kunnen komen. De 27-jarige Higuaín heeft er nu twee jaar bij Napoli op zitten, maar baalt ervan dat zijn werkgever in het aankomende seizoen niet in de Champions League actief zal zijn.

Er zijn hierdoor al een tijdje geruchten over een vertrek van de Argentijns international, maar Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis maakte onlangs nog bekend dat hij absoluut niet mee wil werken aan een transfer. "Het officiële bericht luidt als volgt: er staat een clausule in het contract van Gonzalo Higuaín. Hij kan worden overgenomen voor 94.736.000 euro", meldde de preses in een officieel statement.

Gonzalo Higuaín zou een aanwinst zijn voor Manchester City

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties