Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man City blijft foutloos, Koeman wacht nog altijd op eerste zege

Laatste update:

Everton - Manchester City 0-2
De openingsfase van het duel op Goodison Park moet Sergio Agüero bekend voor zijn gekomen. Net als vorige week tegen Chelsea kreeg de Argentijn in de openingsminuten twee grote kansen om te scoren. Tim Howard had er echter goed het oog in en zorgde er tot twee keer toe voor dat de 0-0 stand bleef staan. Bij een knal van afstand van David Silva, niet veel later, hoefde de Amerikaanse weinig te doen: die inzet vloog rakelings over het doel.

Ondanks de kansen voor de bezoekers, leek Everton halverwege de eerste helft de leiding te nemen. Ross Barkley bediende Romelu Lukaku, die koel afrondde. De goal werd afgekeurd wegens buitenspel. De Belgische spits toonde zich ook op slag van rust nogmaals zeer dreigend, dit keer uit een vrije trap. Zijn knal vloog over het doel, maar raakte daarbij wel de bovenkant van de lat. Meteen na rust maakte Silva aan de overkant ook kennis met het aluminium: zijn inzet vloog tegen de paal. Na een uur spelen was het alsnog raak voor de bezoekers uit Manchester. Op het moment dat Everton de wedstrijd naar zich toe leek te trekken, schoot Aleksandar Kolarov uit een bijna onmogelijke hoek raak.

Jesús Navas had de wedstrijd drie minuten later al dood moeten maken, maar de Spanjaard ging voor eigen succes en stuitte op Howard, die daarmee zijn foutje bij de 1-0 weer compenseerde. In de laatste vijftien minuten voerden the Toffees de druk op, wat resulteerde in een paar goede mogelijkheden. Zo moest Joe Hart ingrijpen bij een hoekschop en had de goalie van the Citizens vervolgens het geluk dat Vincent Kompany een inzet van Gareth Barry van de lijn haalde. In de slotminuut besliste Samir Nasri het duel definitief: met een handig wippertje, na een prachtige assist van Yaya Touré, tekende hij voor de 0-2 eindstand.

Watford - Southampton 0-0
De ploegen hielden elkaar in de eerste helft goed in evenwicht. Domper voor Koeman was het uitvallen van Sadio Mané; hij werd vervangen door Shane Long. De invaller was dicht bij de 0-1. De uitgestrekte hand van Heurelho Gomes voorkwam een achterstand voor Watford. Even daarvoor had Maarten Stekelenburg een goed antwoord op een inzet van José Holebas. Long en Graziano Pellé slaagden er richting de rust niet in om met een kopbal de ban te breken, terwijl Odion Ighalo op aangeven van Troy Deeney ook niet kon voorkomen dat de eerste helft op Vicarage Road doelpuntloos werd afgesloten.

Pellé leek luttele minuten na rust met een kopbal voor de 0-1 te zorgen, maar Gomes had een uitstekende redding in huis. Watford dicteerde het spel naarmate de tweede helft vorderde; een doelpunt bleef echter uit. Pogingen van Etienne Capoué en Alessandro Diamanti sorteerden geen effect en dat gold in de slotfase ook voor de inzetten van Victor Wanyama en opnieuw Long. Steven Berghuis kwam bij the Hornets niet binnen de lijnen. Bij Southampton ontbrak Jordy Clasie; Cuco Martina en Dusan Tadic zaten negentig minuten op de bank van the Saints.

-

Meer nieuws

Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot
1
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Beuker schetst ideale Ajax-trainer: 'Louis van Gaal een fantastisch voorbeeld'
14
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Johan Derksen oppert nieuwe trainer Feyenoord; Valentijn Driessen geeft tegengas
19
Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: 'Hij was veel te hebzuchtig'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties