Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man City is 'verheugd' en bevestigt contractverlenging van Guardiola

Laatste update:

Guardiola tekende in 2016 bij City, nadat hij eerder aan het roer stond bij Barcelona en Bayern München. Met de Engelse club behaalde hij grote successen. Zo werd City in 2018, 2019, 2020 en 2021 landskampioen en werd onder leiding van Guardiola viermaal de EFL Cup gewonnen. Daarnaast veroverde de voormalig verdedigende middenvelder met City in 2019 de FA Cup en in 2018 en 2019 de Community Shield.

Eerder deze maand ging Guardiola al in op zijn toekomstplannen. "Zou ik ergens anders zeven jaar blijven? Nee, dat denk ik niet. Het is moeilijk om nog een keer te vinden wat ik hier (in Manchester, red.) heb als manager. Om ergens lang manager te blijven, moet je gesteund worden. De resultaten helpen daarbij heel veel, dat is duidelijk. Bij grote clubs speelt met name de rol van de voorzitter een grote rol in het succes van de manager. Hier is stabiliteit. Daarom denk ik dat dit maar bij een paar clubs kan", zei hij.

Eén grote prijs ontbreekt nog altijd op de erelijst van Guardiola als manager van City: de Champions League, die hij met Barcelona wel tweemaal won. In 2021 stond City in de finale van het miljardenbal, maar was Chelsea met 1-0 te sterk. Dit seizoen eindigde de huidig nummer twee van de Premier League als eerste in Groep G. Na de winterstop neemt City het in de achtste finales op tegen RB Leipzig.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties