Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man City kan resultaat topper rustig afwachten na eclatante zege

Laatste update:

City morste vorige week dure punten op bezoek bij degradatiekandidaat Middlesbrough (2-2) en wist dat het zich geen nieuwe misstap kon permitteren. Manager Josep Guardiola opteerde voor een offensief ingesteld middenveld en beleefde een droomstart met zijn elftal. David Silva bereikte Raheem Sterling na amper twee minuten spelen met een vernuftige pass, waarna de opgestoomde Spanjaard het leder met enig fortuin opnieuw voor zijn voeten kreeg. Silva kon van dichtbij eenvoudig scoren en was zo voor het eerst sinds 1 februari weer eens trefzeker in de competitie.

Crystal Palace staat zes punten boven de rode streep.

Crystal Palace won in de Premier League nog nooit op bezoek bij City en had ook zaterdag weinig in de melk te brokkelen. De thuisploeg maakte een prima indruk en kon het zichzelf aanrekenen dat het bij rust nog geen verder afstand had genomen van the Eagles. Gabriel Jesus en Leroy Sané vonden Wayne Hennessey op hun weg, terwijl een poging van Sterling op de lijn werd weggehaald door Patrick van Aanholt. De Oranje-international had het moeilijk met Palace, dat vlak na de onderbreking alsnog voor een tweede maal moest capituleren.

Vincent Kompany ontsnapte vier minuten na rust met een slimme loopactie aan de aandacht van zijn directe tegenstander en liet Hennessey vervolgens op een meter of veertien van het doel kansloos met een verwoestende uithaal: 2-0. De Belgische mandekker was perfect op maat bediend door landgenoot Kevin De Bruyne, die na een uur spelen met een droge schuiver zelf voor de 3-0 tekende. Sterling pikte in de slotfase op aangeven van invaller Pablo Zabaleta ook nog zijn doelpunt mee, alvorens Nicolás Otamendi in de blessuretijd met het hoofd de eindstand bepaalde. City kan zodoende rustig het resultaat gaan afwachten van de topper van zondag tussen concurrenten Manchester United en Arsenal.

Vaak scoort Vincent Kompany niet, maar als het dan wel lukt zijn ze bijzonder fraai! 👌

Geplaatst door voetbalzone op zaterdag 6 mei 2017

-
Denk jij dat Manchester City in de top vier gaat eindigen?

Meer nieuws

Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
7
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
57
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
7
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties