Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man City maakt indruk: 'Ik zie ze dit seizoen zeker vier prijzen pakken'

Laatste update:

Nu Agüero terug is van zijn kuitblessure, zal Pellegrini een van zijn topspitsen teleur moeten stellen. "Maar dat is geen probleem", meent de oefenmeester. "Het is pas een probleem als ik geen spelers heb om uit te kiezen. Álvaro en Edin zijn erg goed in vorm, maar ik ben blij dat Sergio ook weer terug is en bij zijn rentree direct heeft gescoord. We hebben iedereen hard nodig in dit seizoen."

City maakte woensdag al voor de zevende keer dit seizoen minstens vijf doelpunten in een wedstrijd. "Toen ik hier kwam zei ik al dat het belangrijk is dat we een prijs winnen, maar dat het ook belangrijk is dat we goed voetbal laten zien", zegt Pellegrini. "De fans moeten naar het stadion komen met de wetenschap dat wij gaan aanvallen en er alles aan gaan doen om zoveel mogelijk doelpunten te maken. Ik vind het erg belangrijk dat wij veel scoren, dat is leuk voor de supporters."

De ploeg van Pellegrini is het enige team dat nog in vier competities actief is: de Capital One Cup, de FA Cup, de Premier League en de Champions League. City wil minstens een van deze competities winnen. "Maar er zijn mensen die praten over vier prijzen en met de kwaliteit die City in huis heeft, zie ik dat zeker gebeuren", zegt Blackburn-coach Gary Bowyer.

FA Cup
Manchester City
5 - 0
Blackburn Rovers
Hoeveel prijzen pakt Manchester City dit seizoen?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
1
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
9
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties