Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Man City neemt wraak en knikkert kansloos Chelsea uit FA Cup

Laatste update:

De resultaatbrigade van Chelsea was vorige week maandag met 0-1 te sterk voor de aanvalsmachine van Manuel Pellegrini, maar liep dit keer in het mes van the Citizens. Jovetic zorgde na een kwartier voor de openingstreffer: nadat de Montegrijn al de lat had gekust met een rebound, schoot hij op aangeven van Edin Dzeko via de paal overhoeks binnen. De voorsprong was over het geheel bezien terecht, want de thuisploeg had het overwicht en kreeg de betere kansen. Jovetic maakte zijn vierde doelpunt in het shirt van de huidige nummer drie van de Premier League.

Beide partijen speelden georganiseerd en gaven weinig weg, al was City, dat het moest stellen zonder Sergio Agüero en Fernandinho, na de 1-0 van Jovetic nog het meest dicht bij een treffer. Petr Cech dook een geplaatste bal van Edin Dzeko uit de hoek, een schot van Yaya Touré vloog voorlangs en voorzet van James Milner kwam net niet bij een medespeler terecht. De enige keer dat the Blues zich gevaarlijk voor het doel meldden, was bij een voorzet van Branislav Ivanovic, die doelman Costel Pantilimon met moeite onder controle kreeg. Mourinho greep in de rust in en bracht Mohamed Salah ten koste van Samuel Eto'o.

City kwam, ondanks dat Chelsea voorzichtig de aanval zocht, niet in de problemen. The Special One gaf daarom ook Fernando Torres speeltijd; de Spanjaard verving Ramires na een uur spelen. Het bood de meegereisde Blues geen soelaas, want halverwege de tweede helft besliste Nasri de wedstrijd. De Fransman tikte de bal binnen na een succesvolle combinatie met David Silva. Laatstgenoemde stond overigens buitenspel. Chelsea kwam niet tot één serieuze mogelijkheid en leek nog even op een 3-0 achterstand te komen, maar Joleon Lescott stond bij een hoekschop buitenspel.

Chelsea, dat in de FA Cup eerder Derby County en Stoke City uitschakelde, was mede door de sterke defensie van de tegenstander aanvallend onmachtig en hoeft zich nu enkel nog op de competitie en Champions League te richten. De Londenaren spelen zaterdag thuis tegen Everton en treffen de woensdag daarop Galatasaray, in het kader van de achtste finale van de Champions League. City blijft in de race om de quadruple, want de ploeg van El Ingeniero Pellegrini is nog op vier fronten actief.

-
Denk jij dat Manchester City de FA Cup wint?

Meer nieuws

Marco Bizot gooit EK-kansen te grabbel met gruwelijke blunder
0
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
16
NAC Breda zet met moeizame zege op Jong PSV grote stap richting play-offs
0
Vitesse heeft positief puntenaantal na eerste Eredivisie-thuiszege van het jaar
10
Scorende Thijs Dallinga en Ibrahim Cissoko bezorgen Toulouse drie punten
0
Dumfries sneert op kampioensfeest met opvallend spandoek naar Theo Hernández
51

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties