Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Man City plant gesprek en eist duidelijkheid van ontevreden Touré'

Laatste update:

The Citizens willen duidelijkheid van Touré. Laatstgenoemde heeft twee keer en plein publique laten weten teleurgesteld te zijn in zijn werkgever. Touré was in mei verbolgen over het feit dat City in zijn ogen te weinig aandacht besteedde aan zijn verjaardag. In juni kwam daar nog eens bij dat Touré onthulde dat hij niet de gelegenheid had gekregen om op bezoek te gaan bij zijn doodzieke broer.

Zaakwaarnemer Dmitry Seluk wakkerde de geruchten over een vertrek van zijn cliënt zaterdagmorgen in The Times nog eens aan: "Als een belangrijke club als Real Madrid of Paris Saint-Germain een bod doet, is het aan City om te beslissen." Pellegrini is niet van plan om zijn sterspeler, die momenteel op vakantie is, te verkopen.

Meer nieuws

Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
11
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
10
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
10
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
20
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
9
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties