Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Man City probeert 'slachtoffer' van komst Mbappé naar Real Madrid te verleiden'

Laatste update:

Wat betreft dat laatste laat alleen een aankondiging nog op zich wachten. Zowel transfermarktexpert Fabrizio Romano als nota bene LaLiga-preses Javier Tebas bevestigden al dat Mbappé naar Real Madrid zou gaan komen.

De Franse steraanvaller sprak woensdag uit zijn volgende club 'binnen een paar dagen' bekend te maken. In Manchester houden ze de berichtgeving naarstig in de gaten.

Iemand moet namelijk kind van de rekening worden bij Mbappés komst. De kans bestaat dat dat Rodrygo wordt. De Braziliaans international is nu verzekerd van een basisplek, maar bij behoud van het huidige systeem is dat allerminst zeker. De Koninklijke opereert namelijk in een 4-3-1-2 systeem, waarvan Rodrygo en Vinícius Júnior dit seizoen in de regel de voorste twee vormen.

Laatstgenoemde lijkt een streepje voor te hebben, en ook de basisplek van nummer 10 Jude Bellingham staat buiten kijf. Omschakelen naar een 4-3-3-systeem lijkt zo niet de voorkeur te hebben bvan trainer Carlo Ancelotti. Dus bestaat de verwachting dat Rodrygo moet wijken, en daar komt City om de hoek kijken. Pep Guardiola is erg gecharmeerd van de rappe rechtspoot, en wil daarvoor best in de buidel tasten.

Het plan lijkt echter weinig kans van slagen te hebben. Rodrygo wil graag in Santiago Bernabéu blijven, en is bereid te vechten voor zijn kans. Zelfs nu ook megatalent Endrick zich in juli in Madrid meldt. De zeventienjarige aanvaller, waarvoor Real 72 miljoen euro neertelt, speelde afgelopen nacht zijn laatste wedstrijd voor Palmeiras.

Rodrygo ligt nog tot medio 2028 vast in Bernabéu, waar hij sinds juli 2019 speelt. Dit seizoen verzamelde hij 50 van zijn 215 officiële optredens in totaal sinds die tijd. De teller staat dit seizoen op 17 goals en 9 assists, en 54 goals en 41 assists in zijn gehele Madrileense periode. Zaterdag speelt Rodrygo de Champions League-finale tegen Borussia Dortmund.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Slaat Ronald Koeman opnieuw toe met Oranje? 'Moet Engeland beducht op zijn'
2
Van Hooijdonk zou basiself van Nederland op 3 plekken wijzigen tegen Engeland
18
Dit enorme bedrag verdiende de KNVB al dankzij prestaties van Oranje op het EK
5
'UEFA heroverwoog Oranje-scheidsrechter Zwayer vanwege incident met Bellingham'
10
Ajax strikt nieuwe keeperstrainer na razendsnel vertrek Jelle ten Rouwelaar
35
Noa Lang reageert razendsnel op 'haatreactie': 'Hoe is het in de Albert Heijn?'
0

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties