Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man City scoort vijf keer in Londen en bekert verder

Laatste update:

De bezoekers waren heer en meester, maar braken de score pas na 33 minuten open. Yaya Touré mocht na een overtreding van Angelo Ogbonna op Pablo Zabaleta aanleggen vanaf elf meter en maakte geen fout. Havard Nordtveit verdubbelde vervolgens de marge, want de West Ham tikte de bal na een voorzet van Bacary Sagna met de punt van de schoen achter zijn eigen doelman. Het slotakkoord van het eerste bedrijf was aan David Silva, die de bal na een breedtepass van Raheem Sterling eenvoudig kon binnenschuiven.

West Ham liet zich in aanvallend opzicht ook een aantal keer gelden en de beste mogelijkheid was voor Sofiane Feghouli, die de bal bij een rebound voor het inschieten leek te hebben, maar voorlangs mikte. Er werd dus gerust bij een 0-3 stand en het was voor het eerst onder Guardiola dat Manchester City in de eerste helft van een duel drie keer wist te scoren. In de tweede helft werd de marge al gauw verder opgeschroefd, want Sergio Agüero tikte na vijf minuten van dichtbij binnen na een schot van Yaya Touré vanaf de rand van de zestien.

The Hammers van manager Slaven Bilic wisten daardoor dat zij definitief een verloren wedstrijd speelden en geloofden ook niet meer in een goed resultaat. Behoudens een kans voor Michail Antonio werd er in het vervolg weinig meer klaargespeeld en het speltempo daalde met rasse schreden. Zes minuten voor tijd gebeurde er echter weer wat in Londen: John Stones kopte na een hoekschop van Nolito in de verre hoek raak en bepaalde de eindstand zodoende op 0-5. Manchester City kan zich nu richten op het competitieduel met Everton van volgende week zondag.

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op

-
Denk jij dat Manchester City de finale van de FA Cup haalt?

Meer nieuws

Harde quotes van oud-speler over Van Gaal: 'Liep op menselijk vlak ver achter'
0
Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
13
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
10
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
2
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
9
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties