Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man City trekt gigantisch bedrag uit voor 'het Beest'

Laatste update:

"Manchester City is een topclub in Europa", laat een dolblije Mangala weten via de officiële kanalen van zijn nieuwe werkgever. "Voor mij was het een belangrijke stap om FC Porto te verruilen voor Manchester City. Op deze manier kan ik mijn ontwikkeling voortzetten. Ik wil prijzen winnen en ik ben ambitieus, daarom ben ik hier, in de beste competitie ter wereld."

Volgens manager Manuel Pellegrini is Mangala, bijnaam het Beest, nu al goed, maar kan de verdediger alleen nog maar beter worden. "Hij heeft op mentaal, fysiek, technisch en tactisch gebied alles om een van de beste verdedigers van Europa te worden. Door zijn fysiek, zijn kwaliteit om het spel te lezen en zijn vaardigheid aan de bal denk ik dat hij het direct erg goed kan doen in de Premier League."

Mangala brak door in het profvoetbal bij de Belgische topclub Standard Luik en als twintigjarige speler werd hij, samen met Steven Defour, overgenomen door FC Porto. In Portugal speelde de verdediger in totaal 92 wedstrijden in alle competities. Hij maakte deel uit van de selectie van de nationale ploeg van Frankrijk dat het op het WK tot de kwartfinale schopte, maar Mangala kwam niet van de bank.

Eliaquim Mangala is nu al een van de beste verdedigers ter wereld

Meer nieuws

Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
0
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
5
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
12
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
11
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties