Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Man City vergeet Guardiola en praat al met Ancelotti'

Laatste update:

Volgens Sky Italia richt City nu alle aandacht op Carlo Ancelotti en is er reeds een gesprek geweest met de coach van Real Madrid. Ancelotti is bezig aan zijn tweede seizoen in het Santiago Bernabéu en leidde Real in zijn debuutseizoen nog naar 'la Décima', de tiende Europa Cup 1/Champions League in de clubgeschiedenis. De fans waren Ancelotti daar erg dankbaar voor, maar zijn momenteel erg kritisch op de oefenmeester.

Real verloor afgelopen zondag van Barcelona en leed eerder al pijnlijke nederlagen tegen Schalke 04 en Athletic Club. Ancelotti staat onder druk en City zou nu willen proberen om de Italiaan terug naar Engeland te halen. Ancelotti werkte in de Premier League al eens voor Chelsea. Hij won in zijn loopbaan al driemaal de Champions League en juist in dat toernooi wil City ook zo graag eens succesvol zijn. Dit seizoen werden de Engelsen in het miljoenenbal uitgeschakeld door Barcelona.

Denk je dat Carlo Ancelotti een betere coach zou zijn voor Manchester City dan Manuel Pellegrini?

Meer nieuws

Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
13
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
2
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
9
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
20
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties